do. jun 24th, 2021

Inmiddels weer aan het werk na de 2e lockdown.

De schade die ontstaan is door de lockdown heeft zich duidelijk in een veelvoud van klachten gemanifesteerd in de lichamen van onze klanten. Door inzet van onze ambachtelijke vaardigheden hebben wij hen weer de mogelijkheden gegeven om dit op te lossen.

Sommige bevindingen van klanten kennen ook veel psychische stress als gevolg van 1 jaar Covid19 en ook daar kunnen wij met acupunctuur en kruiden uithelpen.

Heerlijk om te merken dat ons vak er wel degelijk toe doet! En dat klanten veelal niet begrijpen waarom wij niet onder essentiële medische zorg vallen zoals onze collega´s van de fysio, chiropractor of osteopaten en tijdens de lockdowns beschikbaar blijven voor de noodzakelijke ambachtelijke zorg.

Graag helpen wij je bij het plannen van een afspraak.

Ronald & Nancy

Door ronald