Train je gezondheid

Vandaag de dag worden wij geconfronteerd met de gevolgen van het corona virus (COVID-19) maar ook onze huidige maatschappij en klimaat stelt ons voor uitdagingen. Wij staan constant onder stress en dat put ons chronisch uit.

Uit steeds meer betrouwbare wetenschappelijke onderzoeken komt naar voren dat mensen met een sterke natuurlijke immuniteit deze uitdagingen goed kunnen verwerken.

Binnen de Traditionele bewegingsleer zijn er gezondheidsmethoden die al 8000 jaar in ontwikkeling zijn en hun enorme waarde hebben bewezen. Je kunt door middel van Qigong trainingen op adequate wijze werken aan je immuniteit (je hebt ook mentale immuniteit naast je lichamelijke immuniteit).

Tijdens de trainingen zullen wij ook de combinatie met goede voeding, goede werk&rust verhouding en juiste levensstijl benadrukken. Want hoe doe je dat nou, gebalanceerd leven? Onze methoden zijn goed doordacht.

Voor een juiste en goede resultaat heb je KUNGFU nodig. Het betekent niets anders dan veel oefenen, tijd investeren en keuzes maken om je juiste persoonlijke ambacht te bereiken. Wat is die ambacht? Je goede mentale en fysieke gezondheid en daarmee je sterke immuniteit. Je gezondheid vergt werk en inzet. Vanuit de luie bank lukt dat niet.

Begin vandaag nog met onze bewegingsleer training. Wij geven op dit moment online lessen (fysiek lesgeven kan weer als de lockdown is versoepelt of opgeheven). Qigong online lessen vinden op dit moment op dinsdag- en vrijdagmorgen plaats. Je kunt altijd ieder moment starten in een bestaande groep maar met genoeg mensen ook in een nieuwe groep, er is geen ervaring nodig.

Bel, app of mail ons voor verdere informatie.

mail: info@zhengqidao.nl

mobiel / Telegram: Ronald 06 40777789, Nancy 06 27395945