kruidenkunde

Chinese kruiden worden toegepast bij het herstel en reguleren van een verscheidenheid aan interne klachten in uw lichaam. Veelal worden Chinese kruiden via soepen intern gebruikt maar in sommige gevallen kunnen Chinese kruiden ook extern gebruikt worden. Vandaag de dag zijn ook modernere varianten van inname mogelijk zoals granulaten of capsules. Uw therapeut zal u daarover uitgebreid informeren.

Chinese kruiden worden in een formule samengesteld. Deze formule is geheel op uw persoonlijke omstandigheden ingericht. Deze formule geeft het lichaam richting naar herstel van klachten.

Een consult met Chinese kruiden is erg uitgebreid. Na het bepalen van de strategie zullen kruiden besteld worden. Dit zullen wij voor u doen en in overleg met u zullen wij dat naar uw huisadres sturen.

Wilt u weten of u geholpen kunt worden met uw klachten door middel van Chinese kruidenkunde, neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Als wij met u overeenkomen de behandelingen te starten krijgt u een zeer uitgebreid intake gesprek waar wij u een aantal medische vragen stellen volgens de Westerse geneeskunde maar ook de Chinese Geneeswijze. Ook willen wij weten of u medicijnen gebruikt. Informatie die wij nodig hebben om een persoonlijk afgestemde behandelplan te maken.

Betalingen:

De behandelingen worden in de praktijk voldaan door middel van pin. U krijgt van ons via de mail een factuur toegestuurd voor uw administratie. De tarieven van de behandelingen vind u hier

Chinese kruidenformules worden niet vergoed door zorgverzekeraars.