over ons | contact

ZhengQiDao:

In 2015 zijn twee ondernemingen samengegaan in één met de naam ZhengQiDao. Meer Chinese Massage (Ronald de Wee) en Chunli (Nancy Wong) zijn niet alleen bedrijfsmatig één maar ook in het dagelijks leven zijn zij partner voor het leven. Vanuit hun gezamenlijke intentie gaan zij verder onder één organisatie.

Intentie:

ZhengQi is vertaald Oprechte Energie (Qi in dit geval is anders geschreven in het Chinees en betekent Universele energie) en Dao is “de weg”, zoals vaak omschreven in de Dao DeJing van Laozi. Via ons bieden wij u de mogelijkheid aan de weg naar het verbeteren van uw oprechte energie te bewandelen. Als u goed oefent of behandelt wordt zult u daar de vruchten van plukken.

Lineage:

Over het merendeel van het geleerde hebben we één leraar waar wij ontzettend veel aan te danken hebben, Kong Kaimin ofwel Amien Ho. Ronald de Wee is sinds 1984 een trouwe leerling en leert nog steeds elke dag van hem. Nancy Wong is sinds 2007 bij Amien Ho terecht gekomen. Zijn ervaringen en inzicht stellen ons in staat onze doelen te verwezenlijken nl. een gezond en prettig leven en de kennis en ervaring die wij hebben geleerd te delen met anderen zodat zij ook zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen .

Beroepsvereniging:

Voor de praktijk zijn de therapeuten bij ZhengQiDao aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong. Meer informatie over deze vereniging alsmede informatie over registratie in de zorggids (noodzakelijk voor eventuele vergoedingen van behandelingen door uw zorgverzekeraar)en het klacht- en tuchtrecht vindt u op www.zhong.nl

Contact:

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bij ons terecht door te bellen / appen naar onderstaande nummers of te mailen naar info@zhengqidao.nl

Ronald de Wee                06 40777789       acupunctuur, tuina, qigong

Nancy Wong                     06 27395945      acupunctuur, tuina, kruiden, qigong

Praktijk adres: F.A. Wentstraat 2, 1431 KZ in Aalsmeer

KvK nr. 64099733