acupunctuur

Acupunctuur is de meest vertrouwde en toegepaste vorm van Traditionele Chinese Geneeswijze in Nederland. Deze methode ondersteunt het herstel en helpt bij het reguleren van een verscheidenheid aan klachten o.a. door middel van de naaldtechniek. Acupunctuur behandelingen kunnen worden gebruikt in combinatie met technieken als acupressuur, meridiaanmassage, gewrichtmanipulaties, cupping, moxa en elektrostimulatie op de naald.

20150923_151235_resized

Al naar gelang de klachten worden deze middelen ingezet.

Wilt u weten of u geholpen kunt worden met uw klachten door middel van acupunctuur? Bekijk de lijst van klachten (zoals neergelegd door de WHO) of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij zeggen altijd: “een bezoekje en een goed gesprek met een bakje koffie of (Chinese) thee kost u niets dan alleen de moeite om langs te komen”, zo kunt u zonder kosten een inschatting maken of wij u kunnen helpen.

Als wij met u overeenkomen de behandelingen te starten krijgt u een intake gesprek waar wij u een aantal medische vragen stellen volgens de Westerse geneeskunde maar ook de Chinese Geneeswijze. Ook willen wij weten of u medicijnen gebruikt. Informatie die wij nodig hebben om een persoonlijk afgestemde behandelplan te maken.

Betalingen:

De behandelingen worden in de praktijk voldaan door middel van pin. U krijgt van ons via de mail een factuur toegestuurd voor uw administratie en het eventueel indienen bij uw zorgverzekeraar. De tarieven van de behandelingen vind u hier

Acupunctuur behandelingen kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw aanvullende polis. Klik hier voor het overzicht van zorgverzekeraars die acupunctuur behandelingen vergoeden.

Het is raadzaam uw zorgverzekeraar op voorhand te raadplegen over de mogelijkheden van vergoedingen.