Sterk na COVID – Week van de TCG

Vandaag start de Week van TCG! Voor al onze leden en klanten een feestelijke week omdat we weer iedereen mogen vertellen over ons prachtige TCG vakgebied. Vanuit Zhong geven we uitgebreid aandacht aan de behandeling van Long Covid met behulp van alle disciplines van ons mooie vakgebied, de Traditionele Chinese Geneeskunde. Onze therapeuten zien het steeds vaker in de praktijk; cliënten met Long Covid klachten die in de westerse geneeskunde te weinig resultaat bereiken. Vanuit de oproep aan onze TCG therapeuten om ervaringen te delen, hebben we ontzettend veel mooie succesverhalen mogen ontvangen en nog veel meer! Lees snel verder voor de primeur!

Succesverhalen

Op de website www.weekvantcg.nl staan verschillende succesverhalen van cliënten én therapeuten. Het is ontzettend mooi om te lezen welke mooie resultaten er bereikt zijn voor mensen met Long Covid klachten. We kennen het behandelen van post-virale syndromen goed binnen de TCG waardoor therapeuten deze kennis kunnen inzetten bij de behandeling van de post-virale aandoening Long Covid. Ook cliënten die behandeld zijn door een TCG zorgverlener, doen hun verhaal.
Heel veel leesplezier!

De primeur!!!

We zijn ontzettend blij en trots dat we twee bijZhongdere interviews voor onze allereerste Zhong Podcast hebben mogen opnemen.

In de eerste aflevering van de Zhong Podcast hoor je een interview met Dr. Daniel Keown in gesprek met Emielieke Geubbels, accupuncturist in Maastricht en journalist en podcastmaker Leonie de Jong. Dr. Keown behandelt al bijna dertig jaar patiënten en is dubbel gekwalificeerd als Emergency Doctor (MCEM) en acupuncturist (Lic. Ac.). Het is een inspirerende podcast voor zowel de beginnende als voor de gevorderde therapeut én luisteraars met interesse in de Chinese Geneeskunde. Long Covid staat centraal in deze eerste aflevering, naast de uitleg over hoe je de Westerse en Chinese geneeskunde samen kunt brengen. Heel veel luisterplezier!

Deze week volgt ook nog de tweede aflevering van de podcast online! Let dus op je mailbox en social media voor het interview met een Long Covid patiënt die met hulp van twee TCG therapeuten uit een diep dal aan het klimmen is.

 

GA NAAR DE WEEK VAN TCG  >

 

Aanbod van onze sponsoren

De sponsoren van de Week van TCG dragen bij aan het versterken van alle therapeuten die aangesloten zijn bij Zhong. Bekijk direct het mooie aanbod dat zij onze leden te bieden hebben. Zhong bedankt de sponsoren voor hun steun aan al onze leden en onze beroepsvereniging!

AANBOD VAN DE SPONSOREN  >
Met hartelijke groet van de TCG-projectgroep!

Angie Calor Man
Christa van Ommeren
Karel Blontrock
Sander Huijding
Roland Pouw
Jerrell Waterval