tuina anmo

Tuina anmo (medische massage) behandelingen:

Tuina Anmo is de Chinese term voor behandelingen door middel van specifieke therapeutische / medische massage technieken en manipulaties. De term medische massage dekt niet helemaal de lading maar onderscheid zich wel duidelijk van andere type massage technieken. Onze technieken zijn stevig en voelbaar, gericht om problemen in het lichaam specifiek aan te pakken. Door verschillende massage / manipulatie technieken alsmede drukpunt technieken ondersteunen wij het herstel en helpen bij het reguleren van een verscheidenheid aan klachten. Tuina Anmo onderscheid zich van acupunctuur omdat spieren, pezen en botten worden aangepakt.

Wilt u weten of u geholpen kunt worden met uw klachten door middel van Tuina Anmo? Bekijk de lijst van klachten (zoals neergelegd door de WHO) of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij zeggen altijd: “een bezoekje en een goed gesprek met een bakje koffie of (Chinese) thee kost u niets dan alleen de moeite om langs te komen”, zo kunt u zonder kosten een inschatting maken of wij u kunnen helpen.

Als wij met u overeenkomen de behandelingen te starten krijgt u een intake gesprek waar wij u een aantal medische vragen stellen volgens de Westerse geneeskunde maar ook de Chinese Geneeswijze. Ook willen wij weten of u medicijnen gebruikt. Informatie die wij nodig hebben om een persoonlijk afgestemde behandelplan te maken.

Betalingen:

De behandelingen worden in de praktijk voldaan door middel van pin. U krijgt van ons via de mail een factuur toegestuurd voor uw administratie en het eventueel indienen bij uw zorgverzekeraar. De tarieven van de behandelingen vind u hier

Tuina Anmo behandelingen vallen onder de term Consult Chinese Geneeskunde en kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw aanvullende polis. Klik hier voor het overzicht van zorgverzekeraars die deze behandelingen vergoeden.

Het is raadzaam uw zorgverzekeraar op voorhand te raadplegen over de mogelijkheden van de vergoedingen.