ZhengQiDao-Ronald-de-Wee

Ronald is sinds 1984 een trouwe leerling van Amien Ho en oefent sindsdien taiji quan, pakmei kungfu en qigong.

Hij heeft in 1992 zijn acupunctuur en Westers Medische Basis diploma gehaald bij toenmalig Ars Medica en sindsdien aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong. In 1998 naar Shanghai een maand stage gelopen in diverse ziekenhuizen obv Professor Zhang Ren. Sinds 2005 afgestudeerd in Tuina (medische massagetechnieken) bij Amien Ho en daarna tot 2012 elk jaar naar China geweest om bij diverse professoren de ambacht verder te ontwikkelen. In 2010 voltijd praktijk gestart en nu in Aalsmeer sinds 2015 samen met zijn vrouw Nancy. Verder heeft hij bij Master Wu Zhongxian (Zweden) over Daoïsme en qigong geleerd en de toepassingen ervan op de gezondheid.

Acupuncturists Without Borders Nederland
Ronald verricht ook vrijwilligerswerk voor Acupuncturists Without Borders Nederland en zet zich in voor trauma verlichting van vluchtelingen. Daarmee is een nieuw specialisme in ontwikkeling om door middel van acupunctuur mensen met trauma of stress te helpen zodat zij beter in de maatschappij kunnen functioneren.

PSYCH-K®
Naast acupunctuur is Ronald inmiddels ook PSYCH-K® facilitator en kan daarmee vanuit een andere hoek helpen werken aan de saboterende mechanismen die gepaard gaan met trauma of stress.

Safe and Sound Protocol (SSP)
In de praktijk combineer ik SSP met acupunctuurbehandelingen en/of PSYCH-K® sessies die gericht zijn op het re-tunen van je AZS. Daarmee kan ik vanuit deze behandelmethoden je organen en saboterende emoties nog beter afstemmen voor een optimaler resultaat (in je lichaam is alles met elkaar verbonden – body-mind-spirit-environment). De kosten van de acupunctuurbehandelingen en de PSYCH-K® sessies staan los van de SSP kosten.