ZhengQiDao-chinese-kruiden-aalsmeer

Chinese kruidenformules

Bel voor een afspraak of gratis kennismaking met Nancy Wong

06 2739 5945

Kruiden worden vanuit Chinees optiek bekeken naar aard en natuur. Bijvoorbeeld is een kruid koud, verwarmend, versterkt het de longen of de nieren, stabiliseert het de spijsvertering door de maag te harmoniseren etc.

Chinese Kruidenformules samenstellen is maatwerk

Kruidenformules samenstellen is maatwerk. Ieder persoon met soortgelijke klachten heeft toch een andere, eigen, opbouw naar die klachten toe. Dat wordt in een uitgebreid consult herleidt.

Wij stellen de formules samen en bestellen deze voor jou. Het bedrijf waar de kruiden vandaan komen stuurt de kruiden met de rekening aan jou. Wij vragen je die over te maken. Het is wel zo dat Chinese kruidenformules niet goedkoop zijn. Gemiddeld ligt het rond de € 55 a € 60 per 100gr. zakje en daar doe je ongeveer 10 dagen mee. Na deze 10 dagen is meestal een herhalingsconsult nodig om te kijken of de samenstelling veranderd dient te worden of dat dezelfde formule nog nodig is.

Chinese kruiden worden in zakjes als poeder aangeleverd. Door in een glas heet, gekookt water erop te gieten maak je er een “soepje” van en drink je het zo warm mogelijk op. Bij de kruiden wordt door het bedrijf een handleiding geleverd zodat je weet hoe, wanneer en hoe vaak je deze kan innemen.

Neem contact op

Wil je weten of Chinese kruiden jouw klacht kan harmoniseren? Neem contact op met Nancy Wong.