ZhengQiDao-psych-k-aalsmeer

Wat is PSYCH-K®?

Bel voor een afspraak of gratis kennismaking

06 4077 7789

Als mens zijn we allemaal geboren en, vooral in de eerste 7 levensjaren, hebben wij van onze omgeving gedragingen, gewoontes en patronen overgenomen – ons eigen referentiekader. Daarmee reageren wij op de buitenwereld zoals we geleerd en ervaren hebben. Tijdens de verdere ontwikkelingen van je leven kun je er achter komen dat bepaalde handelingen of reacties je in de weg zitten. Die worden vaak gestuurd uit onderbewuste overtuigingen. Je bent op het punt belandt dat je dat wil veranderen. PSYCH-K® kan je daarbij helpen.

In een sessie bespreken we wat er op dat moment bij je leeft. Vaak kun je uitstekend benoemen wat je niet (meer) wil. Onze vraag is dan wat wil je dan wel. Daar bouwen wij een doelovertuiging met jou op en werken daar met behulp van een proces mee. Dat leidt meestal tot hele leuke, ontwapenende, bevrijdende en stimulerende reacties vanuit jezelf.

Zo kun je een groot scala aan zaken ermee veranderen, jouw transformatieproces. Het voordeel van PSYCH-K® is dat je zelf de regie houdt op wat je wil veranderen. Bovendien zit in het proces een aantal veiligheidschecks zodat je nooit voorbij je grenzen hoeft te gaan.

Voor mensen met trauma betekent dat bijvoorbeeld dat zij het trauma op zich niet hoeven te vertellen met eventuele kans op herbeleving van beelden en/of emoties. Wel kunnen we kijken wat je jezelf onbewust oplegt en vandaaruit met jou overleggen wat je anders wil of beter.

Facilitators in PSYCH-K®

Ronald en Nancy zijn facilitators in PSYCH-K® en zoals dit woord al zegt wij helpen je bij het proces maar jij blijft altijd eigenaar en behoud altijd de regie, je houd de touwtjes in handen. Wel zo veilig en prettig.

Neem contact op

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op.