Wat eten we van oudsher?

Bel voor een afspraak of gratis kennismaking met Nancy Wong

06 2739 5945

Met het ritme van de natuur eten we van oudsher wat de seizoenen brengen. In onze huidige samenleving is er niet alleen een grote diversiteit van eten maar ook in grote getalen het hele jaar door beschikbaar (in ons deel van de wereld althans). Daardoor is niet duidelijk wat je nou wanneer (kan) eten. Dat heeft een grote impact op onze spijsvertering en balans. Overconsumptie leidt tot een veelvoud van klachten op korte maar ook op (de meer onzichtbare) langere termijn.

Voedingsadvies

Gericht kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft, in welke hoeveelheden en frequentie, is het doel van het voedingsadvies wat Nancy kan bieden.
Daarnaast verzorgt Nancy ook kookworkshops waar je leert wat je kan samenstellen in een gezonde, goed gevarieerde maaltijd met datgene wat binnen het seizoen past.

Neem contact op

Koken en eten waar jij en je lichaam blij van wordt. Al trek? Neem eens contact op met Nancy Wong.