Neidan Daoyinshu

Bel voor een afspraak of gratis kennismaking met Nancy Wong.

06 2739 5945

Neidan Daoyinshu is de methode die Nancy beoefent en training in geeft. Vanuit de Daoïstische lijn leer je technieken die jouw algehele gezondheid bevorderen en versterken. Juist als je ook in balans voelt is het een uitstekende methode om je mentale en fysieke lichaam weerbaar te maken en te houden.

Interne Daoïstische Geneeskunde NeiDanDao
Sinds 2020 is Nancy in de leer bij Professor Dr. Yan Kwai Leung PhD voor de Interne Daoïstische Geneeskunde, wat het precies inhoudt kun je bekijken in het volgende filmpje.

Lessen in de XingQiDaoYinShu
Nancy geeft sinds mei 2023 lessen in de XingQiDaoYinShu, heb je na het bekijken de introductielezing het gevoel dat het met jou resoneert en wil je ook lessen komen volgen, dan kan dat. Ze geeft een basiscursus van 12 lessen. Voor meer informatie neem contact op met Nancy via 06 2739 5945 of info@zhengqidao.nl.

Weerbaarheid

Weerbaarheid (resilience) is wat jou in staat stelt goed en gezond te reageren op de uitdagingen in het dagelijks functioneren. Of het nu op het werk is of bevattelijkheid voor ziektes, door Qigong dagelijks te oefenen behoud je je eigen regie op je gezondheid en weerbaarheid.

Neem contact op

Wil je weten over Qigong? Neem contact op met Nancy Wong.